OVER SHEFU

 SHEFU – de authentieke Aziatische snack

Wie wij zijn? SHEFU, makers van nieuwe, hippe en lekkere hapjes uit het oosten. In het Japans betekent shefu chef-kok. Wij halen onze inspiratie dan ook uit de traditionele recepten die de shefu's in Japan al eeuwenlang volgen. Al sinds de 16de eeuw bereiden zij heerlijke kiphapjes. Van krokante tempura chicken tot diepgefrituurde tatsuta en handgerolde springrolls. Deze reeks oosterse klassiekers steken wij in een innovatief jasje. Met dezelfde aandacht en passie als de chef-koks van weleer werken onze toegewijde shefu's aan de lekkerste Oosterse snacks. En dat is een verademing in een tijd waarin we het allemaal druk hebben. De authentieke hapjes van SHEFU zijn in een handomdraai klaar en smaken verfijnd, maar toegankelijk.

Met de snacks van SHEFU serveert u het allerbeste uit het land van de rijzende zon. Onze dumplings en gemarineerde wakadori zijn heerlijk tijdens een borrel. Nog zo'n topper: de yakitori. De ideale borrelhap na het werk: uw gasten verlangen naar een koud speciaalbiertje in de ene hand en een krokant kipspiesje in de andere. Ook de vegetariërs kunnen luxe hapjes bestellen. Zo is er de   spicy harumaki: een Japanse springroll met een bijzondere vulling van groenten. Durft iemand nog te zeggen dat vegetarische frituurhapjes niet rijk kunnen smaken? Perfect fingerfood voor vleesliefhebbers is wakadori. Wat is wakadori? Een kippendij, gemarineerd en gegaard in authentieke teriyaki marinade. Relatief onbekend, maar oh zo lekker.

En dat is nog niet alles: de Aziatische hapjes zijn in no time klaar. Het zijn frituursnacks, die ook in de oven of magnetron bereid kunnen worden. Maar laten we eerlijk wezen: frituren is gewoon het lekkerst! Geen grammetje Oosterse allure gaat verloren in de olie: de borrelhappen van SHEFU zijn puur, uniek en delicaat van smaak. Zonder al te veel werk zet u shefu-waardige hapjes op tafel. SHEFU combineert kwaliteit met gemak, traditie met vernieuwing en haalt het beste van het oosten naar het westen. 

Krijg het laatste Shefu nieuws met aanbiedingen in je inbox door jezelf in te schrijven op de nieuwsbrief onderaan deze pagina!

              Shefu chef kok is kip hapjes aan het maken